Klanten binden = aandacht voor bestaande klanten

De belangrijkste klant is een bestaande klant. Het is zonde om goede contacten te laten verwateren of afkoelen. Hoe goed kent u de behoefte van uw klanten? En zijn uw klanten op de hoogte van uw actuele aanbod? Kortom: hoe zorgt u ervoor dat bestaande klanten tevreden blijven over uw producten, dienstverlening en service? Leads & Meets bindt klanten voor u. Niet ad hoc maar op basis van een zorgvuldig uitgestippelde strategie. Insteek daarbij is: het juiste aanbod, op het juiste moment, bij de juiste persoon. Als we daar gezamenlijk in slagen, leidt relatiebeheer tot tevreden klanten.

klanten bindenRelatiebeheer op afstand: 100% betrokkenheid

Via mail, telefoon of sociale media onderhoud ik belangrijke contacten voor u. Vervolgens koppel ik terug wat er bij bestaande klanten leeft. Zo weet u precies waar uw klanten behoefte aan hebben. Aan u de taak om daar met een antwoord of een aanbod op in te spelen. Uw klanten hebben niet in de gaten dat ik een buitenstaander ben. Ze ontvangen afspraakbevestigingen en informatie uit naam van uw bedrijf. Op deze wijze draag ik een steentje bij aan uw relatiebeheer. Op afstand, maar wel met het juiste gevoel en betrokkenheid bij uw bedrijf.

CRM-software, sales en inbound marketing: een krachtig trio

Om professioneel vorm en inhoud te geven aan relatiebeheer is een goed CRM-systeem onmisbaar. De combinatie van automatisering en inbound marketing is zeer doeltreffend. Laat beide disciplines elkaar aanvullen en versterken. En maak van het samenspel van marketing, sales en relatiebeheer een winnend team. Met inbound marketing trakteert u potentiële klanten op de juiste content. Sales gaat aan de slag met de leads die u zo binnenhaalt. En uw CRM-systeem verandert in een database met kostbare informatie over uw klanten. Met gerichte acties houdt u klanten niet alleen aan boord, klanten worden ook uw beste ambassadeurs. Leads & Meets neemt graag het voortouw om van CRM, sales en inbound marketing een krachtig trio te maken.

Afspraak maken?

Relatiebeheer uitbesteden? Of van CRM en inbound marketing een winnend team maken? Vanuit Eindhoven bindt Leads & Meets klanten aan uw bedrijf. De nadruk van de bedrijfsactiviteiten ligt op de regio Eindhoven – Tilburg – Den Bosch. Interesse? Mail of bel (06) 50 89 72 33 om een afspraak te maken met Anita Stegwee.