Opdrachtgevers aan het woord

Tevreden opdrachtgevers hebben ook een verhaal. Graag vertellen ze hieronder over hun ervaringen met de werkwijze van Leads & Meets.
 

Advies over online zichtbaarheid hoe het wél werkt

Anita heeft ons geadviseerd over online zichtbaarheid en veel energie gestoken in het verkopen van onze trainingen. Helaas bleek onze branche niet echt geschikt voor koude acquisitie, maar Anita's werk heeft ons wel inzicht gegeven in hoe het wél werkt. Anita is bovendien een fijne, leuke vrouw om mee te werken.

 

Bedrijfsprocessen in kaart brengen en structuur aan geven

Anita heeft voor ons bedrijf de bedrijfsprocessen in kaart gebracht en de structuur ingezet. Anita stelt de juiste vragen, waardoor je als ondernemer getriggerd wordt. Daarnaast hebben we een plan opgesteld om de zichtbaarheid te vergroten en nieuwe wegen in te slaan.

 

Kritische vragen stellen

Ik heb Anita leren kennen als een warme persoonlijkheid, die heldere en duidelijke aanbevelingen doet om je bedrijf optimaal neer te zetten.

Meedenken

Anita heb ik ervaren als een aandachtige en geduldige steun en toeverlaat bij het vinden van de juiste strategie om voor mij - als zelfstandig ondernemer - leads te genereren bij potentiële en bestaande klanten. Zij denkt mee over hoe je prospects het beste kunt benaderen. Het is heel prettig met haar samenwerken. Ik wil dan ook iedere ondernemer die het zélf wil doen, maar niet alleen, haar diensten van harte aanbevelen

Een stap extra

Anita werkt zorgvuldig, bereidt zich goed voor en doet altijd die ene stap extra. Ze maakt zich onderdeel van het team en wil je business begrijpen. Rustig, correct maar gedecideerd op haar doel af én het doel behalen, dat typeert haar!

Succesvol

Anita verzorgt sinds 2007 de telefonische acquisitie voor ons. Zij is hier in zeer succesvol gebleken. Met volhardenheid ziet zij kans om afspraken met prospects te maken. Daarnaast denkt zij mee over nieuwe kansen in de markt. Ons bedrijf is mede door haar successen de afgelopen 5 jaar met 25 % gegroeid.

Hoe te doen?

I have hired Anita to instruct my 2 ladies on the proper way of making commercial phone calls.
She helped both ladies to overcome their shyness.

Gedreven professional

Anita is een gedreven professional die in staat is om aan uw klanten acquisitie een gezicht te geven. Met haar charme en vastberadenheid weet ze de juiste toon te vinden zodat ze voor haar klanten tot concrete leads en verkoopafspraken komt.

Inzicht geven

Anita heeft voor W2 Insight de benadering van potentiële klanten op zich genomen. Over haar werkwijze niets dan lof; professioneel, resultaatgericht, inzichtelijk en gedreven. Daarnaast is Anita voor ons van bijzondere waarde geweest vanwege haar kennis en advisering omtrent diverse van onze marketingvraagstukken.

Werken met Anita is diff'rent cook

Ook al heb je 'je marketing' en branding nóg zo goed voor elkaar, soms heb je behoefte aan nieuwe leads, c.q. aan een nog vollere pijplijn. Dan is Anita een aangewezen kracht, om je daarbij te supporten, met name in Business-to-Business situaties, zowel dienstverleners als product-aanbieders. Anita 'snapt' en doorgrondt het hele commerciële proces, denkt in termen van benefits en 'what's in it for you' (zeg maar klantwaarde), en begint pas dán aan een klus, als ze alle vragen heeft gesteld ;-) Hierdoor is de kans op succes maximaal. Denk even niet aan het irritante cold calling van een telefoon-provider op het moment dat jij aan de warme maaltijd zit... Werken met Anita Stegwee is diff'rent cook. De resultaten die zij boekt ook!

Snel en accuraat

Anita helpt ons al jaren met het opvolgen van openstaande offertes. Je kent het wel, altijd druk en structureel opvolgen van offertes schiet er nog wel eens bij in. Dan is het ideaal dat we Anita in kunnen schakelen. We publiceren een bellijst aan Anita en in no-time zijn de offertes opgevolgd en eventuele vervolgacties en afspraken gepland. Heerlijk om dan zo ontzorgd te worden!

Intelligent en doortastend

Anita onderhoudt namens ContentKings onze relaties. ContentKings geeft als inter-netadviesbureau regelmatig presentaties op congressen; Anita verzorgt dan de communicatie ná het congres.
In deze intensieve samenwerking heb ik Anita leren kennen als een intelligente en doortastende collega, die de zaken voor elkaar krijgt. Ook als het even tegenzit. Anita heeft een aantoonbare bijdrage geleverd aan de groei van ContentKings als bureau.
Van harte aanbevolen dus.

Ondernemende persoonlijkheid met goede stem

Experientis B.V. maakte meerdere jaren gebruik van de diensten van Anita. Het is prettig samenwerken met haar en heel belangrijk; we krijgen vaak positieve reactie van onze klanten over het contact met Anita.
Anita is een ondernemende, gedreven persoonlijkheid met een goede stem. Klanten ervaren haar als zeer professioneel. We sluiten ons daar graag bij aan.

Prettig en accuraat, denkt mee in kansen

Anita is een zeer correct werkende vrouw. Zij heeft een prettige stem aan de telefoon en is evenzo prettig en accuraat tijdens de samenwerking.
Gedurende haar werkzaamheden als relatiemanager voor onze Stichting Franchise Keurmerk heeft zij vele contacten onderhouden en nieuwe relaties gebouwd.
Anita denkt graag mee in kansen, werkt op een transparante en zelfstandige manier en beheerst het vak acquisitie volledig.

Niet bang om in het diepe te springen

Anita Stegwee heeft ruim een jaar het management support verzorgd voor Frankwatching Trainingen en ons veel werk uit handen genomen.
Ze doet haar werk professioneel en is een prettige persoon in de omgang. Bovendien is ze niet bang om in het diepe te springen op momenten dat het nodig is.
We doen in de toekomst graag weer een beroep op haar.